Aktiviteter - Insamlingar

Här presenteras aktiviteter och händelser som Hela Barn deltagit i.Läkare bryter nya vägar, konferens i integrativmedicin Skriv ut Skicka sidan
2012-11-29 20:08

 

Fredagen  23/11 var jag för Hela Barns räkning i Stockholm för att bevaka en intressant konferens i integrativ medicin (skolmedicin och komplementärmedicin ihop). http://www.integrativ-medicin.se Fantastiska läkare och forskare som vågar stå upp och bryta nya vägar! :-)

 

Lite av innehållet:

Läs mer...
 
Rekommendation från FN Skriv ut Skicka sidan
2012-11-24 08:23

Var 5:e år skriver Sverige/Socialdepartementet en rapport till FN:s Barnrättskommitté som handlar om hur Sverige lever upp till Barnkonventionen (FN:s konvention om barnets rättigheter). Rapporten svarra också på de rekommendationer som Sverige har fått från FN vid tidigare års hearings.

I de senaste rekommendationerna från FN till Sverige rekommenderade FN (tack vare Hela Barns påveransarbete) att Sverige skulle ändra lagen som förbjuer barn under åtta år möjligheten till alternativ- och komplementärmedicinsk vård och behandling. I 2012 års rapport till FN skriver Sverige såhär i frågan:

Läs mer...
 
Hela Barn på konferens om Integrativ medicin Skriv ut Skicka sidan
2012-05-15 13:41

 

halsoframjandetDen 4 maj 2012 höll Hälsofrämjandet en konferens i Stockholm om integrativ medicin. Med integrativ medicin menas en kombination av skol-, alternativ- och komplementärmedicinska metoder.

Det var många som deltog på konferensen vilket visar att det finns stort intresse i frågan.

Läs mer...
 
Hela Barn på Älvsjömässan Skriv ut Skicka sidan
2011-11-11 20:13

Möt Hela Barn på Hälsomässan i Älvsjö! Nu på söndag, 13 november är det Familjens Dag på Hälsomässan i Älvsjö. Mellan 10 - 12 har ni möjlighet att träffa vår representant Lina Lanestrand i monter C18:30. Vi tackar Vetenskaplig Homeopati, en homeopatisk patientförening för inbjudan att stå i deras monter.

 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 Nästa > Sista >>

Sida 1 av 4